Dé apparaten voor de moderne keuken
Keuken inspiratie

Dé apparaten voor de moderne keuken

Je vingers verbranden aan kokend water, je eten laten aanbranden en filterkoffie dat smaakt naar stookolie. Allemaal problemen uit het verleden met deze keukenapparaten uit de toekomst. In deze blog lees je alles over de nieuwste keukenapparaten die absoluut niet uit je keuken mogen ontbreken.

1. Hoe slimmer de koelkast..

Na smartphones en smart tv’s is er nu de volgende stap: de smart koelkast. Je kunt bijvoorbeeld de temperatuur van de koelkast en vriezer regelen met je smartphone. Het opzoeken van verschillende recepten was nog nooit zo makkelijk. Met een druk op de knop krijg je toegang tot recepten van over de hele wereld. Sommige smart koelkasten hebben zelfs een camera die je binnenin de koelkast kunt bekijken. Op deze manier blijft de deur dicht en behoudt de koelkast de temperatuur. Zo weet je precies wat je allemaal in huis hebt en wat er op het boodschappenlijstje moet.

2. Kokend water kranen

Herken je het volgende scenario? Je moet snel naar een afspraak maar je wilt eerst nog een kop thee drinken. Wachten tot het water kookt is nu iets uit het verleden. Steeds meer keukens hebben nu de mogelijkheid om een kokendwaterkraan te installeren. Deze kranen hebben direct kokend water, zodat jij makkelijk en snel een kop thee kan zetten of een ei kan koken. De Grohe kokend water kraan is te krijgen in verschillende uitvoeringen. Op deze manier past de kraan die je kiest altijd perfect in het interieur van de keuken.

3. Koffiezetapparaat op steroïden

Je krijgt bezoek over de vloer en wilt een rondje koffie doen. Cappuccino's, latte's, zwarte koffie’s en frappuccino's met een caramel- en vanillesiroop mix. Je weet niet waar je moet beginnen. Met de nieuwe smart koffiezetapparaten is het mogelijk al deze koffie’s te zetten met een simpele druk op de knop. Het zijn als het ware koffiezetapparaten op steroïden. Ook kan je de temperatuur van je koffie’s regelen, net zoals met de smart oven en koelkast. Met deze slimme apparaten, is iedereen de perfecte barista. Je koffie smaakte nog nooit zo goed.

4. Koken met een futuristische oven

Er is niets vervelender dan de oven openen en direct een klap van hete lucht te vangen die je wenkbrauwen van je voorhoofd schroeien. Met de nieuwe smart ovens is dat een probleem van het verleden. Deze ovens zijn namelijk uitgerust met een camera. Net zoals de smart koelkast heb je de mogelijkheid om direct in de oven te kijken om te zien of je eten al klaar is. Mocht je je afvragen wat de ideale temperatuur van je oven moet zijn? Dan is het met de smart oven mogelijk om direct via het daarvoor bestemde scherm het internet af te struinen om antwoord op die vraag te krijgen.

Meer trends voor de keuken

Wil je naast de nieuwste keukenapparatuur nog meer weten over trends in de keuken? Op Woonblog hebben wij nog veel andere inspirerende artikelen staan over de leukste keuken inspiratie. Met al deze informatie zorg jij ervoor dat jij de keuken krijgt van jouw dromen.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten