7 leuke woonaccessoires voor een Scandinavisch interieur
Wooninspiratie Woonaccessoires Scandinavisch interieur

7 leuke woonaccessoires voor een Scandinavisch interieur

Lees verder om 7 leuke woonaccessoires voor een Scandinavisch interieur te ontdekken! Maak je Scandinavische inrichting gezellig en sfeervol door planten en kleur toe te voegen met deze leuke accessoires.

1. Posters

Posters mogen niet ontbreken in een Scandinavisch interieur! Eén of meerdere posters zijn de perfecte manier om je muren een beetje op te fleuren. Posters komen in allerlei soorten en maten en passen perfect in ieder interieur. Ga voor zwart wit of match de kleuren met je interieur. Je hebt posters met mooie grafische ontwerpen of juist posters met tekst. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Scandinavisch interieur Scandinavisch interieur

2. Design lampen

Bij een Scandinavisch interieur hoort Scandinavisch design. Lampen zijn de perfecte manier om een een beetje design aan je interieur toe te voegen. In een Scandinavisch interieur zie je vaak opvallende hang- of staande lampen. Toffe bureaulampen van heel groot tot klein geven je interieur een echte Scandinavische uitstraling!

3. Kussens en kleden met prints

Leuke printjes mogen niet ontbreken! Ga voor kussens, kleedjes of een vloerkleed met een tot geometrisch patroon.

Scandinavisch interieur Scandinavisch interieur

4. Draadmanden

Draadmandjes zien er leuk uit en zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken! Berg erg dekentjes en kussens in op, gebruik als fruitmand of als verzamelplaats voor tijdschriften.

5. Planten in een Scandinavisch interieur

Natuurlijke materialen zijn een belangrijk element in een Scandinavisch interieur, een paar mooie planten mogen daarom niet ontbreken. Ga voor een paar grote planten om lege hoeken op te vullen en geef je interieur sfeer met kleinere planten, cactussen en vetplantjes. Lees hier onze tips voor planten in je interieur!

Scandinavisch interieur

6. Dierenvachtje

Maak je interieur gezellig met een dierenvachtje. Leuk voor op de bank, een een stoel of voor op de grond!

Scandinavisch interieur

7. Rieten mandjes

Naast draadmanden zijn rieten manden ook een leuk accessoire in de Scandinavische inrichting. Zet er een leuke plant in of gebruik 'm om spullen in op te bergen!

Scandinavisch interieur

Meer ideeën voor een Scandinavisch interieur?

Ben je op zoek naar meer ideeën voor een Scandinavisch interieur? Bekijk ook eens onze artikelen: Ontdek alles over Scandinavisch wonen en Slaapkamer ideeën: de Scandinavische slaapkamer.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten