6x babykamer inspiratie voor meisjes

Laatst hadden we al een artikel met inspiratie voor een stoere jongenskamer, deze keer geven we je 6x babykamer inspiratie voor een lieve, stoere en/of vrolijke meisjes kamer. Zo'n kamertje hoeft echt niet zuurstok roze te zijn! Tenzij je dat leuk vindt natuurlijk. Er zijn ook een heleboel andere kleuren die geschikt zijn voor een meisjeskamer. Scroll naar beneden en we nemen je mee op reis door een heleboel babykamer inspiratie voor het toekomstige kamertje van je kleine meid.

De romantische meisjes babykamer

De basis voor een romantische meisjes babykamer is vaak roze en/of wit. Gebruik zachte en lichte kleuren om een romantische sfeer te creëren. Met mooie dunne en luchtige gordijnen en zachte dekentjes en kussens kleed je de kamer aan. Gouden of koperen accessoires passen perfect in een romantische kamertje.

Babykamer

De neutrale babykamer

Weet je het geslacht van je kindje nog niet? Of wordt het een meisje maar houd je gewoon niet zo van heel veel kleur in je interieur? Dan is een neutraal kamertje perfect voor jou! Met mooie aardetinten en wit kun je namelijk een prachtige en rustige babykamer inrichten.

Vrolijk met bloemen

Maak een vrolijke meisjeskamer met bloemen! Gebruik behang met bloemen of koop een vloerkleed of gordijnen met bloemenprint. Klinkt misschien een beetje suf... bloemenprint. Maar je kunt tegenwoordig de mooiste bloemenprintjes vinden die perfect zijn voor het kamertje van je kleine meisje.

Bloemen

Pastelkleurtjes

Pastelkleurtjes zijn perfect voor een babykamer! Heerlijke zachte kleuren die het kamertje sfeer geven zonder overheersend te zijn. Wat dacht je van pastel geel, perzik of roze?

Slaapkamer meisje

De stoere meisjeskamer

Geen zin in een meisjeskamer met roze en zachte pastelkleurtjes? Maak een stoere kamer! Gebruik stoer behang, een ruige poster en felle kleuren. Accessoires met dieren passen perfect in een stoer kinderkamertje.

Felgekleurde babykamer inspiratie

Van een felgekleurde babykamer word je zeker vrolijk! Ga los met allerlei leuke kleurtjes en accessoires. Je hoeft je zelfs niet aan een vast kleurenpalet te houden als je dat niet wil. Allerlei verschillende kleuren kunnen ook een geheel vormen.

Slaapkamer

Nog meer babykamer inspiratie?

Wil je nog meer babykamer inspiratie? Kijk dan eens verder tussen onze andere artikelen! Je leest hier meer over de leukste thema's voor de babykamer.

Heb jij nog een leuk idee voor een meisjeskamer? Laat het ons weten in de comments!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten