4 redenen waarom jij kunstbloemen in huis zou moeten halen!
Wooninspiratie Woonaccessoires Planten

4 redenen waarom jij kunstbloemen in huis zou moeten halen!

Vind je het ook zo zonde dat jouw bloemen altijd zo snel weer verwelken? Met kunstbloemen kun je eindeloos blijven genieten van jouw prachtige boeket. Maar hier houdt het niet op, er zijn nog meer voordelen waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Ga voor gemak

Een van de voordelen van kunstbloemen is dat je er relatief weinig omkijken naar hebt. Dus heb jij geen groene vingers of wil je er gewoon niet al te veel tijd in steken? Dan zijn kunstbloemen dé ideale oplossing voor jou! Kunstbloemen hoeven alleen eens in de zoveel tijd afgestoft te worden en that’s it! Bovendien bespaar je veel van je kostbare tijd. Je hoeft dus niet telkens water te vervangen en blaadjes op te ruimen. Daarnaast krijgen je vazen geen aanslag meer van het water. Een win-win situatie dus!

Stel je eigen boeket samen

Heb je geen groene vingers, maar vind je het wel leuk om creatief bezig te zijn? Bij kunstbloemen stel jij jouw boeket helemaal zelf samen. Bovendien kun je eindeloos blijven variëren. We snappen dat je jouw bosje bloemen na een tijdje weer gezien hebt. Gelukkig is er een enorm groot aanbod kunstbloemen. Zo kun jij jouw bos bloemen tussendoor eens wat nieuw leven inblazen. Verander jouw bos bijvoorbeeld naar de kleuren van het seizoen. Ook kun je bijvoorbeeld eens van vaas wisselen om het boeket weer een andere uitstraling te geven.

wooninspiratie

Blijft altijd mooi

Het grootste voordeel van kunstbloemen is natuurlijk dat ze eindeloos lang meegaan. Een verse bos bloemen gaat er na een week al slap bijhangen, terwijl kunstbloemen nog jarenlang meegaan. Vaak betaal je voor kunstbloemen wel wat meer, maar je doet er dan ook veel langer mee. Bovendien blijven ze er altijd op hun best uitzien. Echt duurder is het in verhouding dus niet.

Plaats bepaal je helemaal zelf

Normale bloemen en planten kun je vaak niet op elke plek wegzetten. Vol in de zon kunnen ze doodgaan, maar op een donkere plek overleven je planten het vaak ook niet. Bij kunstbloemen maakt dit allemaal niks uit. Je kiest zelf de plaats voor jouw bosje bloemen. Zet je ze als een echte eyecatcher midden op tafel of ga je voor een iets minder prominente plek? Dat is helemaal aan jou!

wooninspiratie

Meer wooninspiratie opdoen?

Wil je jouw woning nog verder aankleden met leuke accessoires? Lees dan ook eens deze artikelen: Zo geef je jouw woning meer sfeer! 5x tips, Wanddecoratie woonkamer: meer sfeer in huis! en 4x vloerkleden voor de winter.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten