Woontrend: poeder pastel en zacht roze interieur
Woontrends Woonideeën

Woontrend: poeder pastel en zacht roze interieur

Droomde je als klein meisje al van een roze interieur? Goed nieuws! Poederige pasteltinten en zacht roze in huis is namelijk super hip! Wij vertellen je vandaag hoe en waar je deze woontrend in je interieur kunt verwerken.

Zacht roze in de slaapkamer

Zacht roze is een perfecte kleur voor in de slaapkamer. Deze neutrale tint combineert prachtig met allerlei andere kleuren zoals grijs, groen en andere pasteltinten. Schilder een muurtje in een mooie roze tint of ga voor beddengoed in de kleur roze. Deze kleur zorgt voor een zachte en romantische uitstraling in je slaapkamer.

slaapkamer zalmroze

Poeder pasteltinten in de woonkamer

Roze is niet alleen geschikt voor de slaapkamer, poederige pasteltinten passen namelijk ook perfect in de woonkamer! Ga voor een mooie roze stoel of bank als eyecatcher in je interieur. Of knap een oud meubelstuk, zoals een kast, dressoir of wandtafeltje, op en geef het een mooie pasteltint. Meer lezen over hoe je zelf oude meubels opknapt? Je leest het in dit artikel over het schilderen van meubels.

roze interieur

Roze woonaccessoires

Vind je roze muren en meubelstukken iets te veel van het goede? Ga dan voor roze accessoires! Combineer het met andere pasteltinten voor een lieve uitstraling. Denk aan roze kussentjes, vaasjes, kaarsenhoudertjes en fotolijstjes.

roze interieur

Roze interieur

Koperen woonaccessoires passen perfect in een roze interieur. Roze is dus een ideale kleur als je gek bent op koper! Combineer deze twee woontrends met elkaar en je doet helemaal mee met de laatste mode.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten