Woonkamer inspiratie: toffe elementen & eyecatchers
Woonkamer inspiratie Wooninspiratie Woonideeën

Woonkamer inspiratie: toffe elementen & eyecatchers

Ben je op zoek naar woonkamer inspiratie en wil je wat toffe elementen toevoegen aan jouw interieur? Je kunt natuurlijk talloze kanten op met je inrichting, maar vaak is het de kunst om jouw woonkamer sfeer mee te geven. Sfeer creëer je door aan de basis van je interieur een aantal eyecatchers toe te voegen. Lees snel verder en doe inspiratie op!

Woonkamer inspiratie: ga voor wanddecoratie

Er is tegenwoordig veel woonkamer inspiratie te vinden, zowel online als in alle bekende woonmagazines. Een element dat veel uitstraling geeft aan je interieur is wanddecoratie. Wanddecoratie kun je in de breedste zin van het woord opvatten: alle decoraties die je tegen de wand/muur plaatst. Veel mensen denken vaak enkel aan een schilderij of kunstwerk tegen de muur, maar dit kan dus veel meer zijn.

Denk bijvoorbeeld ook aan een wand met behang. Behang trekt snel de aandacht en geeft veel kracht in een ruimte. Een andere optie is bijvoorbeeld hout. Lijm een aantal houten planken (bewerkt hout) tegen de muur. Dit ziet er super gaaf uit. Je kunt ook kiezen voor osb platen. Het voordeel van deze platen is dat ze vrij goedkoop zijn en tegelijkertijd super tof.

woonkamer inspiratie wanddecoratie

Verlichting in de woonkamer

Verlichting kan de ruimte maken of breken. Ga voor een stoere hanglamp aan het plafond. Deze lampen geven vaak veel licht af in de woonkamer. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere vloerlampen te plaatsen.

woonkamer verlichting woonkamer verlichting

Wat woonaccessoires doen met je woonkamer

Wij zijn echt dol op woonaccessoires. Je kunt je woonkamer helemaal afstylen met accessoires. Ga voor accessoires die passen bij de rest van je interieur. Zo wordt jouw woonkamer namelijk een geheel.

Plaats een aantal leuke bijzettafeltjes bij de bank en zet hier een mooie schaal op of een hoge vaas met bloemen. Een aantal kussentjes op de bank en een kleed op de vloer geven de kamer een extra warme sfeer: ideaal tijdens de winterse dagen!

woonkamer woonaccessoires

Meer woonkamer inspiratie?

Ben je op zoek naar meer woonkamer inspiratie? Neem dan eens een kijkje tussen onderstaande artikelen. Op Woonblog.eu vind je de beste inspiratie en woonkamer ideeën die je helpen bij het inrichten van je huis. Zoals ideeën voor decoratie, accessoires, verlichting en ideeën voor een kamer in landelijke stijl. Met onze ideeën en inspiratie richt je je huis gemakkelijk helemaal in je eigen stijl in!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten