Low budget woonkamer inspiratie | 3 simpele tips
Wonen Woonkamer inspiratie Wooninspiratie Woonideeën

Low budget woonkamer inspiratie | 3 simpele tips

Ben jij op zoek naar low budget woonkamer inspiratie? Iedereen droomt van een gezellige en sfeervolle woonkamer. Er zijn tegenwoordig veel woontrends te vinden in alle woonmagazines, maar je kunt natuurlijk nooit al deze trends/inspiratie verwerken in huis. De meeste mensen hebben hier simpelweg geen tijd voor. Naast tijd kost deze hobby ook geld. Het is dan ook een uitdaging om jouw interieur zo goedkoop mogelijk een nieuwe look te geven. Hiervoor hoef je jouw interieur niet drastisch aan te passen, een nieuwe look kan ook voortkomen uit een paar kleine veranderingen. Lees verder en doe low budget woonkamer inspiratie op!

woonkamer inspiratie woonkamer inspiratie

Woonkamer inspiratie: ga mee met de seizoenen

Op zoek naar toffe woonkamer inspiratie? In Nederland kunnen we een jaar opsplitsen in 4 seizoenen: lente, zomer, herfst en winter. Deze seizoenen hebben onbewust al een invloed op de inrichting van jouw woning. In de winter halen we vaak de kleedjes voor op de bank weer uit de kast en zetten we de kandelaar met kaarsen op tafel. In de zomer zijn de daarentegen weer meer gefocust op de tuin: mooi plantjes en gezellige buitenlampen. In de zomer kun je de woonkamer natuurlijk ook wat gezelliger maken, door wat kleurrijke planten naar binnen te halen.

woonaccessoires low budget

Sfeerbeelden op de televisie

Low budget woonkamer inspiratie: hoe kun je nou op een hele makkelijke en goedkope manier je interieur meer sfeer geven? We hebben een tip voor je, die is zo simpel en ook nog eens gratis……

Vrijwel ieder huishouden heeft een televisie in de woonkamer. Een tv straalt gezelligheid uit als deze aanstaat, maar is eigenlijk maar een donker vlak als deze uitstaat. Vertoon daarom wat sfeerbeelden op jouw televisie. Ga voor mooie abstracte plaatjes met felle en zachte kleuren. Laat deze afbeeldingen elkaar heel rustig afwisselen, zodat je het niet echt door hebt. Hierdoor heb je toch kleur in huis, terwijl je er bijna niets voor hoeft te doen. Ideaal toch?

woonkamer inspiratie

Low budget woonaccessoires: simpel en mooi

Kleed jouw woonkamer aan met een aantal gezellige woonaccessoires. Zet bijvoorbeeld een bosje bloemen op tafel, leg wat kussentjes op de bank en hang wat wanddecoratie tegen de muur. Denk bijvoorbeeld aan een mooie spiegel, een toffe poster of een schilderij.

Een woonkamer kan soms een dode hoek hebben. Je weet niet precies wat je met deze ruimte aan moet, waardoor het een saaie plek wordt. Zet op deze plaats bijvoorbeeld een tafeltje neer met een aantal toffe kookboeken/woonmagazines erop. Kleurrijke boeken zijn heel decoratief in huis. Toffe woonkamer inspiratie laten terugkomen in jouw interieur hoeft dus echt niet moeilijk/duur te zijn!

woonkamer inspiratie

Meer woonkamer inspiratie?

Ben je op zoek naar meer woonkamer inspiratie? Neem dan gerust eens een kijkje tussen onderstaande artikelen. Op Woonblog vind je de beste inspiratie en woonkamer ideeën die je helpen bij het inrichten van je huis. Zoals ideeën voor decoratie, accessoires, verlichting en ideeën voor een kamer in landelijke stijl. Met onze ideeën en inspiratie richt je je huis gemakkelijk helemaal in je eigen stijl in!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten