Wooninspiratie voor een landelijk interieur
Woontrends Wooninspiratie Landelijk interieur

Wooninspiratie voor een landelijk interieur

Nu het buiten weer kouder wordt breekt de tijd van warme dekentjes en mooie zachte schapenvachten weer aan, tijd om wooninspiratie op te doen voor een landelijk interieur! Met zijn romantische en natuurlijke elementen oogt een landelijk interieur warm en zacht, precies wat je nodig hebt in de koude herfst- en wintermaanden! Lees verder en doe wooninspiratie op voor je landelijke interieur en het gezellig maken van je woning in de winter.

landelijke woonkamer 1

Wooninspiratie voor aan de muur

Kenmerkend voor het landelijke interieur zijn de natuurlijke elementen, di zien we ook graag terug in de wooninspiratie voor accessoires aan de muur. Denk bijvoorbeeld aan een mooie buffelschedel, echt of nep, het mag allebei! De buffelschedel is nog steeds een populaire eyecatcher voor aan de muur. De woonaccessoire is in vele varianten te vinden. Je kunt het zo puur mogelijk houden door te kiezen voor een onversierde versie maar je hebt ook buffelschedels die prachtig versierd zijn.

Warme voeten in een landelijk interieur

Als het buiten koud is wil je het binnen natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken, gelukkig staat hoogpolig tapijt prachtig in een landelijk interieur. Kies voor een tapijt in een groot formaat en houd je voeten lekker warm deze winter! Neem een tapijt in een natuurlijke kleur zodat het goed past bij de rest van je inrichting. Ook creëer je op deze manier een warme uitstraling en dat is precies wat je in je landelijke interieur wil!

landelijke woonkamer

Houtblokken in huis

Heb jij een open haard in de woonkamer? Dan is het nu de tijd om daar wooninspiratie voor op te doen! Een open haard oogt heel gezellig en creëert direct een landelijke sfeer. Nu het tijd is om de haard weer in gebruik te gaan nemen mogen ook de houtblokken weer naar binnen. En dat is mooi want die dienen tegelijkertijd ook als leuke woonaccessoires! Maak goed gebruik van je woonruimte en stapel de blokken op een ongebruikte ruimte op. Dit kan bijvoorbeeld op de grond naast de open haard of vul de ruimte onder een mooie sidetable.

landelijk interieur

Nog meer warme wooninspiratie?

Als laatste hebben we nog meer warme wooninspiratie voor je landelijke interieur, namelijk kussens en dekentjes. Houd jij ook niet van een kale bank? Dan kun je deze lekker aankleden met leuke dekentjes en kussens. Want wat is er nou fijner dan aan het einde van een lange dag in een overvloed van kussens op de bank ploffen? Voor een landelijk interieur geldt, zoveel kussens als er op de bank passen, zoveel mag je er ook neerleggen. Kies daarnaast voor 1 of 2 dekentjes, eventueel met een romantisch patroon, en drapeer deze over je bank. Zo heb je ze ook meteen bij de hand als je lekker knus TV wilt kijken!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten