Woning huren

Ga je op kamers of ben je op zoek naar een eengezinswoning of appartement? Ixxa is de nieuwe verhuurmakelaar met een gebruiksvriendelijke website waar je snel de juiste woning kan vinden. Bij IXXA.nl weten ze wat er aan woningen te huur is in Breda, Tilburg en Maastricht. Het aanbod is selectief en deels uniek en bestaat alleen maar uit kwalitatief hoogwaardige appartementen, studio’s, kamers en eengezinswoningen. Je kunt online binnen ons aanbod zoeken of langskomen in een van onze vestigingen. Onze ervaren medewerkers kennen het aanbod, de stad en de verschillende wijken op hun duimpje en denken graag met je mee.

Wat is er te huur in...?

Ons volledige aanbod in de oudste stad van Nederland vind je op huren in Maastricht. Ben je op zoek naar een woning in Breda of Tilburg? Gebruik dan de handige zoekmachine op www.ixxa.nl

Inschrijven

Inschrijven bij IXXA.nl biedt je veel voordelen. Voor slechts € 38,- per jaar heb je toegang tot onze database met het complete aanbod. Voor dat bedrag mag je een onbeperkt aantal bezichtigingen aanvragen. Bezichtigingen die we één op één met jou doen en niet met een groep. We werken verder niet met wachtlijsten en kunnen bij wijze van spreken op de dag van de bezichtiging al zorgen dat je in je favoriete woning, appartement, studio of kamer kunt trekken!

We denken graag met je mee en zijn zeer flexibel als het bijvoorbeeld om bezichtiging tijden gaat.

Instapklaar te huur in Tilburg, Breda of Maastricht

Het complete aanbod van IXXA.nl is ‘instapklaar’. Daar bedoelen we mee dat je zonder verven of kussen kunt verhuizen. Alles wat wij te huur aanbieden, is voorzien van laminaatvloeren en afgewerkte muren.

Als je eenmaal hebt gekozen voor een ruimte, regelen wij het huurcontract voor je. De verhuurder vraagt naast een vast huurbedrag per maand vaak ook een vast bedrag voor bijkomende kosten. Deze kunnen onder meer bestaan uit gemeentelijke belastingen, gas, water, licht, gebruik van wasmachine, TV-en internetaansluiting.

Meer informatie

Spreekt ons aanbod en onze manier van werken je aan? Start dan je meteen je zoektocht! Schrijf je online in of kom langs dan helpen we je met zoeken!

Dit is een gesponsord bericht van IXXA.nl

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten