Waarom kiezen voor een TV beugel?
Wooninspiratie Woonideeën

Waarom kiezen voor een TV beugel?

Minder schittering van lampen en ramen

Kies een muurbeugel van tvbeugels.nl waarmee je de tv zijwaarts en omhoog/omlaag kunt bewegen. Zo kun je de tv zo draaien dat er geen vervelende schitteringen van lampen of ramen op het scherm komen. En als het licht in de kamer verandert, kun je de tv gewoon aanpassen zodat je goed kunt blijven kijken.

Ruimte besparen

Als je tv maar 1 inch dik is, maar op een tafel staat die 18 inch breed is, dan gebruik je veel onnodige ruimte in je woonkamer. In een kleine slaapkamer of kantoor waar je niet zoveel ruimte hebt, kan het ophangen van de tv aan de muur de enige handige manier zijn om hem te plaatsen.

Het ziet er mooier uit!

Als je je flatscreen aan de muur hangt, ziet je huis er meteen een stuk moderner uit. Het zorgt voor een chique uitstraling. Bovendien kun je de draden netjes wegwerken, waardoor je kamer er opgeruimd en geordend uitziet.

Het is veilig

Televisies die omvallen, kunnen gevaarlijk zijn, vooral als er kleine kinderen in huis zijn. Als je je tv aan de muur bevestigt, voorkom je dat dit gevaarlijke situaties oplevert en kun je met een gerust hart zijn. Kies wel voor beugels die veilig en stevig gebouwd zijn, en haal dus niks op AliExpress. Zo weet je zeker dat het veilig is.

Makkelijke installatie

De installatie is heel simpel. Vaak staat op de website van de fabrikant het proces uitgelegd in 3 makkelijke stappen: 1) Je bevestigt de tv-beugels aan je tv. 2) Dan installeer je de muurplaat. 3) Vervolgens hang je je tv op. Om de muurplaat vast te maken, heb je wat gereedschap nodig, maar het is niet moeilijk - je kunt dit zelf doen! En zelfs als je problemen tegenkomt, kun je altijd de klantenservice bellen.

Het is betaalbaar

Het is eigenlijk niet duur om je tv aan de muur te hangen. Sommige TV beugels beginnen al vanaf 25 euro, en je krijgt er alles bij wat je nodig hebt om ze op te hangen. Tevens kun je kiezen voor extra accessoires, zoals producten waarmee je bijvoorbeeld je televisiekast of apparatuur mee kunt ophangen. Er zijn dus enorm veel voordelen van zo’n Beugel. Heb jij er al een?

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten