Verbeter je huis aanzicht met deze tips
Wonen

Verbeter je huis aanzicht met deze tips

Eigenlijk is het een beetje het visitekaartje van de woning. Het buitenaanzicht is het eerste wat je ziet en dan wil je uiteraard wel dat dit een goede indruk maakt. Niet alleen voor de gasten, maar ook voor jezelf is het alleen maar fijn als alles er mooi bij staat. Met deze simpele tips kun jij hiervoor zorgen. 

Vlaggen

Eigenlijk is de Nederlandse vlag al meer dan genoeg om te hebben, maar meer kan natuurlijk altijd. Het geeft toch net even wat meer sfeer. Je kunt de vlag ook zo lang uit laten hangen als jij dat wilt. Als je merkt dat je het dan toch zat raakt op een gegeven moment, kun je voor wat anders gaan. Denk aan gemeentevlaggen of de Pride vlag. Er valt genoeg te kiezen en zo ziet het er nooit saai uit. 

Brievenbus

Het lijkt misschien gek om dit voorbeeld te noemen, maar een brievenbus kan zeker wat toevoegen aan het huis aanzicht. Een hoop woningen hebben deze gewoon gemaakt in de voordeur en toch kun je er zelf voor kiezen om het net wat leuker te maken. Zo zijn er genoeg brievenbussen met verlichting en in de avond ziet dit er prachtig uit. Je hebt ze in verschillende kleuren en materialen en op deze manier kun je het helemaal laten matchen met de rest van de woning. Voor de postbezorger is het ook wel leuk om net even wat anders tegen te komen. 

Naambordje 

Er wordt tegenwoordig vaak overheen gekeken, maar een naambordje zegt ook al meteen veel over een woning en de mensen die er wonen. Wist je dat je naambordjes nu ook zelf digitaal kan ontwerpen? Zo kun je er foto’s op zetten of verschillende printjes. Dat is zeker uniek om te hebben en het laat meteen een beetje van jezelf zien. De volgende keer dat er iemand langs komt, is het niet te missen. 

Nette tuin

Het belangrijkste is misschien wel de tuin mocht je die hebben. Het is het grootste gedeelte en trekt zeker aandacht. Het betekent niet dat je alles vol moet gooien met bloemen of dat je het compleet opnieuw moet tegelen, maar het draait vooral om netheid. Zodra een tuin er simpel verzorgd uitziet, betekent dat al veel. Houd er dus rekening mee dat een tuin af en toe wel wat meer aandacht nodig heeft in bijvoorbeeld de zomer. 

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten