V_LAB: traditie & innovatie

V_LAB is een nieuw designlabel in de woon- en meubelbranche. Vanuit het hart van de creatieve industrie in Eindhoven slaat V_LAB een brug tussen oud en nieuw. Door traditionele materialen en vormen te mixen met innovatieve ontwerpen en processen, ontstaat er een prachtige en unieke collectie meubels en verlichting.

Collectie

De collectie van V_LAB bestaat onder meer uit sofa’s, fauteuils, verlichting en kasten. De houten lampenkap VLABmeubelstukken en lampen kenmerken zich niet alleen door prachtige vormen maar ook door de vaak bijzondere combinatie van materialen. De houten lampenkappen van gebruikt hout (reclaimed wood) en koper zijn hier een goed voorbeeld van. Ze zijn robuust, warm en sfeervol en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

Mix van stijlen, materialen en culturen

Termen zoals ‘redesign’ en ‘recycling’ krijgen bij V_LAB een nieuwe betekenis dankzij de innovatieve manier waarop V_LAB omgaat met originele materialen en authentieke methodes. Oude ontwerpen worden op geheel eigen wijze in een nieuw jasje gestoken.

design tafelsDe collectie van V_LAB is een mix van verschillende stijlen, materialen en culturen. De ene keer is een antieke Franse tafel de bron van inspiratie, de andere keer een Tibetaans kloostertafeltje. Wat de achtergrond ook is: elk V_LAB product is praktisch, uniek, eerlijk en van hoge kwaliteit.

Team V_LAB

De oprichters van V_LAB zitten al van kinds af aan in het meubelvak. Voor hen betekent V_LAB het verwezenlijken van een droom. Het geeft ze de kans om extreme ideeën en creatieve initiatieven werkelijkheid te laten worden. Het ontwerpteam van V_LAB bestaat uit vier creatieve geesten die elk vanuit een andere invalshoek kijken naar meubels, trends en design. Ze werken ook samen met externe nationale en internationale designers.

Contact

industrial design cabinetV_LAB verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren maar de meubels en verlichting van dit designlabel zijn via geselecteerde dealers te koop. Check de V_LAB website voor adressen of neem contact op.

V_LAB is onderdeel van Versmissen Furniture & Decoration in Best (Eindhoven).

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten