Stralend investeren: de impact van zonnepanelen op bedrijfsvastgoed
Energie Duurzaam

Stralend investeren: de impact van zonnepanelen op bedrijfsvastgoed

De wereld van bedrijfsvastgoed is op dit moment erg sterk in ontwikkeling. En dan met name op het gebied van duurzaamheid. Dit heeft namelijk zo zijn voordelen te bieden. Niet alleen zorgt een duurzaam pand voor een veel betere reputatie bij bedrijven, het kan financieel ook nog eens een zeer aantrekkelijke investering zijn. Redenen genoeg dus om je hier wat verder over in te lezen en de nodige stappen op het gebied van verduurzaming te gaan zetten. Een van de beste stappen die je kunt zetten, is het uitzoeken van de beste zonnepanelen voor het bedrijfsvastgoed.

Het is een erg belangrijke stap in het verduurzamen van een bedrijfspand

Want het laten plaatsen van een set zonnepanelen, zoals de collectie montagesysteem zonnepanelen van Blubase, is een erg gewilde keuze waar veel investeerders maar al te graag voor kiezen. Waarom? Het is een erg belangrijke stap in het verduurzamen van een bedrijfspand. Je bent namelijk zeker van een relatief goedkope investering, mede omdat je zomaar in aanmerking kunt komen voor een leuke subsidie. Ook is het plaatsen van de zonnepanelen door een gespecialiseerde partij erg snel gedaan en het besparen op de kosten kan direct uit worden gevoerd. Hierdoor kun je deze investering ook op een relatief korte termijn weer terugverdienen.

Een organisatie kan aardig op de maandelijkse kosten besparen

Want heb je eenmaal voldoende zonnepanelen laten plaatsen op het dak van het bedrijfspand? Bijvoorbeeld door te kiezen voor een zonnepanelen plat dak montage? Dan kan er direct geld worden bespaard op de maandelijkse energierekening. En dat is wel zo fijn om te weten, want de vaste lasten kunnen daardoor aanzienlijk terug worden gedrongen. Via een bijbehorende app kun je overzichtelijk in kaart brengen om wat voor kosten dit op een maandelijkse basis en een jaarlijkse basis gaat.

Voor ieder bedrijfspand is er een geschikte opstelling met zonnepanelen te realiseren

Het maakt niet uit of je een gloednieuw bedrijfspand hebt of bent gevestigd in een statig en historisch pand. En wat de oppervlakte van het dak bedraagt en hoe de stand van de zon is. Er is altijd wel een passende opstelling met zonnepanelen te realiseren. Laat je hier altijd uitgebreid over informeren door een expert uit de branche en laat ook de installatie ervan over aan dezelfde partij. Hierdoor weet je altijd zeker dat de klus snel en met de grootste zorg uit wordt gevoerd.

Op zoek naar meer inspiratie op het gebied van duurzaamheid? Bekijk hier meer tips voor een groenere toekomst!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten