Slaapkamer inspiratie: 3x grijs
Slaapkamer ideeën Wooninspiratie

Slaapkamer inspiratie: 3x grijs

De leukste slaapkamer inspiratie ideeën vind je op Woonblog.eu. Eerder vertelden we je al over de mogelijkheden van het hoofdbord en hielpen we je met het inrichten van de babykamer. Deze keer geven je we je 3 keer slaapkamer inspiratie met de kleur grijs. Je ziet de kleur grijs erg veel terug in slaapkamers omdat het een hele neutrale kleur is. Omdat er heel veel tinten grijs tussen zwart en wit zitten kun je er ook nog eens alle kanten mee op!

Slaapkamer inspiratie: betonlook

De betonlook is de laatste tijd heel populair en zien we ook veel terug in de slaapkamer. Uit een industriële inrichting is deze trend haast niet meer weg te denken. Beton heeft een hele stoere uitstraling maar is tegelijkertijd ook licht van kleur. Daardoor is deze trend goed toe te passen in je slaapkamer. Als je het grijze beton combineert met hout en zachte materialen zorg je ervoor dat de slaapkamer toch een warme uitstraling krijgt.

De betonlook kun je op 3 verschillende manieren toepassen. Door een muur met betonverf te schilderen geef je de slaapkamer direct een industriële en stoere uitstraling. Ook bestaat er betonlook behang waarmee je de muur kunt bekleden. Een betonlook aan de muur creëert een mooi contrast met de rest van de slaapkamer meubels. Je kunt daarnaast ook nog kiezen voor een betonnen vloer en er zijn zelfs meubels en slaapkameraccessoires in betonlook te krijgen.

Slaapkamer grijs

Alleen maar grijs

Er zijn zoveel verschillende soorten grijs als je maar kunt bedenken. Ben je gek op grijs? Dan kun je gewoon je hele slaapkamer in het grijs inrichten! Om zoveel mogelijk contrast te bewaren kun je het beste lichte en donkere grijstinten gebruiken. Daarnaast wil je niet meer dan een groot meubelstuk in heel donkergrijs gebruiken omdat je slaapkamer dan erg donker wordt. Kies bijvoorbeeld voor een donkergrijs bed en geef je muur een lichtkleurige betonlook. Vul de rest van je slaapkamer interieur aan met meubels en accessoires in tussenliggende grijstinten.

Slaapkamer grijs

Combineer grijs met pastel

Het laatste slaapkamer inspiratie idee dat we je mee willen geven is het combineren van grijs met pastel. Grijs staat namelijk prachtig met poederroze. Door het stoere grijs met deze zachte pastelkleur te combineren kun je je slaapkamer toch een warme uitstraling geven. Verder gaat grijs eigenlijk goed met elke pastelkleur, zoals mintgroen en ijsblauw. Pastelkleuren zijn daardoor ideaal om je grijze slaapkamer wat meer kleur te geven!

Slaapkamer grijs

Wil je nog meer slaapkamer inspiratie opdoen?

Kijk dan ook eens op ons Pinterest bord!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten