Wat licht kan doen voor je interieur

Weet jij niet zo goed hoe je méér sfeer kan creëren in je interieur? We staan er niet vaak bij stil, maar verlichting is enorm bepalend. Heb je geen zin om gelijk met een heel lichtplan aan de slag te gaan en je hele huis over hoop te halen. Lees dan verder voor vier handige tips waarmee je eenvoudig, snel én op elke plek een magische sfeer in je interieur creëert.

1. Verlicht draadloos

Draadloos verlichten is dé oplossing om eenvoudig, snel en op elke plek sfeer te creëren. Je bent niet afhankelijk van stopcontacten en hoeft geen rekening te houden met het wegwerken van kabels. Je turnt de looks van je slaapkamer, kantoor, maar ook de hal, boekenkast, tafel, bar of keukenblad in een keer ‘on’ naar een gezellige plek. Belangrijk is dat je kiest voor de juiste draadloze verlichting! In de ontwerpen van draadloze lampen van Humble wordt bijvoorbeeld altijd rekening gehouden met langdurig gebruik en moderne gemakken (eenmaal opgeladen heb je 140 uur sfeer).

2. Kies voor dimbaar sfeerlicht

Bij het creëren van een warme sfeer in huis is de kleur van een lamp ontzettend belangrijk. Zo is de sfeer ver te zoeken wanneer je in een ruimte met felle, witte verlichting zit. Daarom is het aan te raden om een lamp aan de schaffen met een warme, aangename kleurtemperatuur en bij voorkeur dimbaar in verschillende standen. Zo pas jij de sfeer aan naar elke gelegenheid.

3. Mijd donkere hoekjes

We kennen het allemaal wel, dat ene donkere hoekje in huis waar amper licht schijnt. Door deze hoeken in huis uit te lichten creëer je gemakkelijk meer sfeer én oogt je woning ook nog eens ruimtelijker. Dit is gemakkelijk te doen door een (tafel)lamp te plaatsen in de desbetreffende hoek, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een leuke (draadloze) wandlamp!

4. Vergeet de tuin niet

De tuin wordt vaak vergeten bij het aanschaffen van verlichting, maar er is natuurlijk niks zo fijn als een avond buiten in de tuin, veranda of op het balkon! De zon die langzaam ondergaat, lekker een goed boek lezen of borrelen met familie of vrienden. Wil je tot in de late uurtjes buiten genieten? Met draadloze lampen creëer je eenvoudig op elke plek in de tuin een magische sfeer. Bovendien geniet je vanuit je woonkamer ook van de sfeer in jou tuin of op je balkon, dat is natuurlijk extra gezellig!

Sfeerverlichting van Humble

De draadloze designlampen van Humble gaan tot wel 140 uur mee en zijn dimbaar in drie verschillende settings. Met de verschillende modellen, kleuren en afwerkingen is er een lamp voor elke ruimte, tuin of gelegenheid! Alle lampen kunnen binnen een straal van 10 meter tegelijkertijd worden bediend met de Humble afstandsbediening. Bovendien zijn ze voorzien van een siliconenafdichting en waterproof IP65-gecertificeerd. Dit betekent dat je ze buiten kan laten staan wanneer het weer omslaat. En gaat er per ongeluk iets stuk? Dan zijn de lampen heel eenvoudig te repareren door jouzelf of met onze hulp. 

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten