Natuurlijke paasdecoraties
Wooninspiratie Pasen

Natuurlijke paasdecoraties

In het voorjaar is de natuur een bron van inspiratie, ook voor natuurlijke paasdecoraties! Met natuurlijke paasversieringen breng je op een elegante en stijlvolle manier de paassfeer in huis. Geen overdreven paasdecoraties in felle kleuren, maar juist in neutrale tinten met natuurlijke materialen. Past perfect bij een landelijk interieur. Lees verder om onze tips voor natuurlijke paasversieringen te ontdekken!

Paasdecoraties met eieren

Natuurlijk mogen paasdecoraties met eieren niet ontbreken met pasen. Je kunt natuurlijk voor neppe, vrolijke en felgekleurde eieren gaan. Maar lege eierschaaltjes zijn perfect te verwerken in bloemstukjes, kransen en andere decoraties. Er zijn zo veel mooie eierschaaltjes te vinden (in de winkel!) bijvoorbeeld met een mooi gestippelde buitenkant.

Paasdecoraties met bloemen

Ook bloemen mogen niet ontbreken in je paasdecoratie. Bloemen zijn misschien wel de mooiste natuurlijke manier om je woning te decoreren. In het voorjaar komen de narcissen, hyacinten, tulpen en viooltjes weer om de hoek kijken. In allerlei kleuren en maten zijn ze te verkrijgen. De simpelste manier om het voorjaar én pasen in huis te halen. Schik wat bolletjes in een mooi bloemstuk, ga voor een vaasje met tulpen of koop een leuk paasstukje bij de bloemmist.

paasbloemen

Paasdecoraties met takken

Natuurlijk kennen we allemaal de paastak als paasdecoratie, maar er zijn ook een heleboel andere soorten takken die je perfect als paasdecoratie kunt gebruiken. Zoals bijvoorbeeld magnolia takken, katjestakken, tulpen, forsythia takken of kersenbloesem takken. Zet ze in een mooie grote vaas en geniet van je prachtige paasversieringen.

Meer inspiratie voor paasversieringen?

Neem eens een kijkje in ons artikel vol tips voor paasversieringen! Of breng een bezoekje aan ons Pinterest account.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten