Matt Sleeps: hét nieuwe matras

Matt Sleeps wil het kopen van een nieuw matras weer leuk maken! De aankoop van een matras is een van de belangrijkste aankopen die we (ongeveer) iedere tien jaar doen. Een goed matras is namelijk essentieel voor een goede nachtrust! En een goede nachtrust is super belangrijk om het maximale uit je leven te halen. Want hoe kun je nou genieten wanneer je chagrijnig of moe bent omdat je slecht geslapen heb?

Matt Sleeps is een bijzonder initiatief dat de oudbollige en achterhaalde matrassen industrie doorbreekt. Ze passen een modern e-commerce model toe op de verkoop van matrassen. Zo wordt een matras goedkoper én veel leuker om aan te schaffen, en daar worden wij van Woonblog.eu heel blij van!

De voordelen van Matt Sleeps

Een matras van Matt Sleeps heeft een aantal voordelen. Ten eerste zijn ze een stuk goedkoper dan matrassen van een vergelijkbare kwaliteit. Weet je hoe dat komt? Ten eerste betaal je niet voor die irritante verkoper die je altijd een duurder matras aansmeert dan eigenlijk de bedoeling was. En omdat de matrassen alleen online worden verkocht betaal je ook niet voor de kosten die een winkel vol personeel met zich meebrengt.

Mocht de prijs je nog niet overhalen? Dan doen de volgende punten dat misschien wel. Als je een Matt Sleeps matras aanschaft mag je het namelijk voor 100 dagen uitproberen. Bevalt het matras je niet dan komen ze het kosteloos ophalen én je krijgt je volledige aankoopbedrag terug. Waarom? Omdat ze bij Matt Sleeps vinden dat je een matras niet in 5 minuten kunt uitproberen, je moet er minstens een aantal nachten op slapen voordat je weet of het lekker ligt of niet.

Daarnaast is de levering ook uitzonderlijk snel. Dit is mede mogelijk door een compressie techniek waardoor de matrassen super compact verpakt kunnen worden. Als je het matras bestelt heb je het de volgende dag al in huis. En het wordt ook nog eens gratis bezorgd!

Matt Sleeps matras

Het perfecte matras voor iedereen

Nog een punt waarmee Matt Sleeps tegen de gevestigde orde in gaat: één perfect matras voor iedereen. Samen met 4 grote matrasfabrieken, 3 hotelgiganten, studenten van de TU-Delft en 260 proefpersonen ontwikkelden ze het perfecte matras dat voor iedeereen lekker ligt. Zo ontworpen is dat het zich aanpast aan jou en je gewicht.

Het matras is er in verschillende maten en past op iedere ondergrond. Van lattenbodem tot boxspring of gewoon op de grond. Het maakt niet uit of je al een bed hebt staan (0f niet) het matras past altijd. Daarnaast zijn de matrassen van Matt Sleeps ook nog eens duurzaam. Ze worden geproduceerd in Nederland (met een klein beetje hulp uit Duitsland en België) en worden uitsluitend van duurzame en recyclebare materialen gemaakt. Vanaf €350,- slaap je al op een Matt Sleeps matras.

Matt Sleeps matras

Slaapkamer inspiratie

Heb je nou zo'n heerlijk nieuw matras aangeschaft, knap dan ook gelijk je slaapkamer op! Lees onze artikelen vol slaapkamer inspiratie om ideeën op te doen. Een paar nieuwe accessoires, een likje verf en een mooi nieuw dekbed doen al wonderen. In een mooi ingerichte slaapkamer zul je nog meer genieten van je nieuwe matras!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten