Maak je huis gezellig met een mooie schapenvacht
Interieur Wooninspiratie Inrichting Woonaccessoires

Maak je huis gezellig met een mooie schapenvacht

Lekkere warme schapenvachten doen wonderen voor in je huis. Er is bijna geen plek te bedenken waar een schapenvacht niet handig is. Picture this: je komt 's ochtends je bed uit en stapt op een lekker vachtje dat naast je bed ligt. Van koude voeten op de houten vloer of met je verkeerde been uit bed stappen is dan meteen geen sprake meer!

Schapenvachten in de woonkamer

In de woonkamer kom je schapenvachten het meeste tegen; witte schapenvachten, bruine schapenvachten, gevlekte schapenvachten zijn allemaal geweldige opstekers qua gezelligheid en warmte wanneer je ze over een bank, stoel of krukje drapeert of op de vloer legt tegen de kou - of gewoon omdat het zo ontzettend mooi staat.

Met (jonge) kinderen en dieren zijn schapenvachten helemaal ideaal, ze kunnen erop spelen en rollen. Heb je enig idee hoe fotogeniek een schapenvacht is? Verwacht een hoop extra Facebook en Instagram likes wanneer die foto's online gaan!

Schapenvachten overal in het interieur

Wanneer je een logeerkamer inricht voor gasten, dan voelen ze zich natuurlijk enorm welkom als je de kamer extra fijn hebt gemaakt met een lekkere vacht.Ook 's avonds in de tuin of op het balkon is het heerlijk om een vacht over je stoel of bankje te leggen zodat je lekker warm blijft wanneer de temperatuur wat gaat dalen. Gebruik dus waar je maar kunt schapenvachten in het interieur!

Maar niet iedereen is nou eenmaal een geboren stylist; weet jij nou niet hoe je schapenvachten in het interieur moet gebruiken, doe dan eens online wat inspiratie op! Begin op pinterest.com en zoek op schapenvacht. Je weet niet wat je ziet! Duizenden mooi vormgegeven foto's van de meest jaloersmakende interieurs die met vachten lekker knus en warm zijn gemaakt.

schapenvacht in huis

Vooral in de strakke, moderne Scandinavische interieurs komen schapenvachten zeer tot hun recht, maar ook in meer landelijke interieurs zijn ze helemaal op hun plek.Met al deze voorbeelden kom je vast snel tot leuke ideeën hoe jij zelf schapenvachten in het interieur wilt gebruiken. Maar pas op, voor je het weet is je hele avond voorbij en heb je alleen maar plaatjes van andermans huizen zitten bekijken. En het ging er nou juist om dat jouw huis gezelliger werd. Daarom nog een laatste ultieme tip: schaf er zelf één (of een aantal) aan; een goed adres hiervoor is www.schaapvaak.nl waar ze mooie vachten hebben en snel en gratis bezorgen. Haal dus lekker je eigen schapenvacht in huis en ga er enorm van genieten!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten