Last van pottenkijkers? Niet meer met deze screens!
Tuinideeën Achtertuin ideeën

Last van pottenkijkers? Niet meer met deze screens!

Iedereen weet wel wat we bedoelen met “pottenkijkers”. Nieuwsgierige aagjes die maar wat benieuwd zijn en graag kijken naar jouw interieur. Welke bank heb je gekozen? En is jouw eettafel opgeruimd of staat het servies van het ontbijt nog op tafel?

Erg leuk, allemaal. Als pottenkijker. Maar voor jou minder fijn. Je wil wel je uitzicht bewaren, maar privacy is ook wel fijn. Wij hebben het antwoord op al jouw woonvragen. Heel simpel: op maat gemaakte screens.

Privacy én uitzicht tegelijk?! Het is mogelijk

Zonwering koop je voornamelijk voor de sfeer en de uitstraling van je woning. Maar ook voor de privacy, natuurlijk. Helaas is er bij binnenzonwering vaak geen middenweg in de privacy te vinden. Open, of dicht. Privacy of geen privacy.

Screens zijn anders. Deze vorm van buitenzonwering wordt uitgevoerd met unieke stof. Deze stof is op speciale manier geweven. Als je je screens sluit, kun je nog steeds door je screens heen blijven kijken. Je behoudt je uitzicht dus nog steeds! Jammer voor de pottenkijkers, maar zij kunnen niet meer naar binnen kijken bij jou. Privacy én uitzicht in één. Hoe fijn is dat?!

Extra fijn: op zonne-energie en op afstand bestuurbaar

Dat is niet het enige wat screens van Ekstravert.be zo uniek maakt. Naast de unieke stof heb je tegenwoordig ook de mogelijkheid om je screens uit te laten voeren met zonnecel. Deze zonnecel wordt in de motor verwerkt. Zonlicht en daglicht (wel zo fijn) wordt omgezet in energie, waarmee jij je screens vervolgens kunt bedienen.

Je hebt dus geen elektriciteit meer nodig en hoeft geen kabels meer te trekken. Voor de montage hoef je enkel wat te schroeven, je screens vast te zetten.. En dat was het al. Kind kan de was doen! Vervolgens kun je met een afstandsbediening je screens openen en sluiten. Gewoon, vanaf de bank. Fijn als je de pottenkijkers al ziet aankomen.

Als je toch bezig bent, lees je dan ook in in de ZIP-technologie

Nu denk jij natuurlijk: die moet ik hebben, die screens. Voordat je massaal webshops gaat afstruinen of naar showrooms besluit te rennen, roepen we je nog even een halt toe. Lees je eerst nog goed in in de zogeheten ZIP-technologie. Deze technologie wordt niet bij alle screens toegepast, maar is wel essentieel voor een mooi resultaat.

Met de ZIP-technologie worden je screens uitgevoerd met geleiders aan de zijkanten. Deze spannen de stof van je screens strak. Dit geeft op zichzelf al een hele strakke, moderne uitstraling. Daarnaast heeft het ook nog een ander voordeel. Doordat de stof van de screens wordt gespannen, kan deze niet meer klapperen tegen de kozijnen. Dat geeft namelijk best een vervelend geluid. En eerlijk is eerlijk: de zijgeleiders zien er ook echt chique uit. Kijk dus altijd of deze mogelijkheid wordt aangeboden. Want niets is zo vervelend als klapperende screens als jij net bent begonnen aan je me-time, je yoga sessie of je je kids eindelijk stil hebt gekregen.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten