De ideale garagedeur uitzoeken voor je woning
Wonen Woonideeën

De ideale garagedeur uitzoeken voor je woning

De garage is een wezenlijk onderdeel van het huis en ook de toegang ernaar kan alle verschil maken. De garagedeur bepaalt het gemak waarmee je naar binnen en buiten rijdt en is onderdeel van de gehele uitstraling van je woning. Kies je voor een traditionele openschuivende garagedeur? Of ga je voor praktische roldeuren of het gemak van openslaande deuren?

Traditionele garagedeuren

De traditionele garagedeur kantelt naar voren open tijdens het openen, en wordt weggezet tegen het plafond van de garage bij openstand. Voor de traditionele variant zijn tal van mogelijkheden beschikbaar, van drempels en afwerkingsprofielen tot ramen en brievenbussen.

Garagedeur

Roldeuren

Wil je een garagedeur die weinig ruimte in beslag neemt én geen extra ruimte nodig heeft bij het openen? Dan is een roldeur de ideale oplossing. Een roldeur heeft een eigen opbergkast, waar hij zich volledig in kan oprollen bij het openen van de garage. Zo hou je volop ruimte over bij het plafond! Handig als je gebruik maakt van je plafond om allerlei zaken op te bergen. Genoeg plek om kisten, reiskoffers of gereedschap op te slaan dus.

Kies je voor een aluminium roldeur, dan haal je bovendien een duurzame oplossing in huis. Het materiaal is licht, sterk, roestvrij en heeft bovendien een lange levensduur. Daarnaast vormt een dergelijke roldeur ook een veilige oplossing. De robuuste roldeur beschermt je auto’s en andere waardevolle opgeslagen spullen. Ben je op zoek naar een kwalitatieve roldeur op maat? Kijk dan eens naar de roldeuren van Novadoor.nl.

Openslaande deuren

Wil je een ruime doorgang creëren die eenvoudig en snel te openen is? Ga dan voor openslaande garagedeuren. Deze zijn onderhoudsarm en gemakkelijk gedeeltelijk te openen. Handig als je gauw met de fiets de deur uit wilt. Je opent dan maar één van de deuren en staat vlot buiten.

Garagedeur openslaand

Welke type garagedeur heeft jouw voorkeur?

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten