Een fleurige gids voor bloemstyling in huis
Woonaccessoires Wooninspiratie

Een fleurige gids voor bloemstyling in huis

Begin je net te ontdekken hoe bloemen jouw interieur kunnen opfleuren? Of ben je al een doorgewinterde bloemenliefhebber? Deze gids zal je in beide gevallen genoeg inspiratie geven om elke kamer van je huis op te vrolijken met bloemen! Lees verder hoe je dat kan doen.

Mix and Match

Speel met verschillende kleuren, texturen en patronen. Bloemen zijn de perfecte finishing touch voor elke ruimte! Maak het jezelf gemakkelijk en laat bloemen bezorgen aan huis. Zo ben je veel minder tijd kwijt en koop je bloemen die je misschien in je lokale bloemenwinkel nooit hebt gezien. Wissel de bloemen af en geniet elke keer van nieuwe kleuren in huis.

Breng sfeer in je woonkamer

Begin waar je de meeste tijd doorbrengt - in de woonkamer. Grote boeketten met veel kleuren zorgen meteen voor een sfeervolle uitstraling in huis. Denk aan dunne, hoge vazen voor een elegante touch of ga voor een mix van wilde bloemen voor een boho vibe. Je kunt ook mooie rozen kopen en met gekleurde vazen neerzetten voor een moderne look.

Zonnetje in de keuken

Breng de natuur naar je keuken met kleine, kleurrijke bloemarrangementen. Zet ze op de vensterbank, het kookeiland of het aanrecht. Zonnebloemen en tulpen kunnen een vleugje zonneschijn toevoegen aan je keuken. Zeker als je grijstinten in je keuken hebt, zijn bloemen nèt dat extra kleurtje dat je keuken opvrolijkt.

Elke dag een spa-gevoel

De badkamer is een ruimte die vaak over het hoofd wordt gezien voor bloemdecoratie. Kies bloemen die lang mooi blijven in vochtige omstandigheden, zoals orchideeën of eucalyptustakken. Hang een bosje in je douche of zet ze bij je bad voor een spa-ervaring.

Hotel gevoel in je slaapkamer

Verander je slaapkamer in een luxueuze plek met bloemen in zachte kleuren zoals lavendel, babyroze of wit. Met een boeket op je nachtkastje of een enkele bloem in een vaas creëer je een luxe hotel uitstraling waar je vanaf je bed van geniet.

Op zoek naar meer wooninspiratie? Geef je huis karakter en speel met kleur in huis! Kijk hier voor meer inspiratie voor leuke woonaccessoires.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten