De nieuwste trends op interieurgebied opdoen?

Op zoek naar de nieuwste trends op interieurgebied? Bezoek dan ‘Maison et Objet’ in Parijs. Deze toonaangevende vakbeurs voor wonen, interieur en lifestyle is een echte must voor stylisten, interieurarchitecten, meubelontwerpers, woonwinkels, projectinrichters en andere interieurprofessionals. De 5-daagse beurs wordt twee keer per jaar gehouden: in januari en september.

Bekend & talent

Maison et Objet beslaat maar liefst 8 grote hallen die ingedeeld zijn op stijl en/of type producten. Je vindt er onder meer meubels, verlichting, decoratie, accessoires en textiel. Naast grote internationale merken staan er ook veel jonge talenten met verrassende ontwerpen en producten.

In totaal presenteren zich meer dan 3.000 bedrijven aan de ongeveer 80.000 bezoekers die Maison et Objet trekt. Zowel de aanbieders als bezoekers komen van over de hele wereld. In de wandelgangen hoor je alle talen door elkaar. De sfeer is relaxed en levendig. Omdat het zo groot is, voelt de beurs niet als heel erg druk aan. Je loopt elkaar zeker niet in de weg.

Plattegrond Maison et Objet

Op pad

Trek stevige schoenen aan want je maakt behoorlijk wat kilometers op een dag als je de hallen van Maison et Objet doorkruist. Maar het is de moeite waard want je doet er ongetwijfeld veel wooninspiratie op. De kwaliteit is hoog en sommige bedrijven hebben echt waanzinnig mooie stands opgebouwd. Wij raden je aan om minstens 2-3 dagen uit te trekken voor Maison et Objet. Er is zoveel te zien!

Nederlandse deelnemers

Op Maison et Objet staan ook veel Nederlandse bedrijven en ontwerpers. Eén ervan is Versmissen Furniture & Decoration uit Best, vlakbij Eindhoven. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1970 toen vader Versmissen in de antiekhandel stapte. Inmiddels runnen de kinderen Eddy en Jolanda Versmissen de zaak. De koers is gewijzigd en Versmissen biedt nu een brede collectie eclectische meubels, verlichting en decoratie. Naast directe, mondiale import ontwerpt en produceert Versmissen ook eigen collecties. Hierin zie en voel je de liefde voor traditioneel handwerk en vakmanschap.

Interieurtrends

Parijs en Eindhoven

Op Maison et Objet in Parijs vind je Versmissen Furniture & Decoration in HAL 5, stand S38-T37. In de prachtige beursstand, die lijkt op Fallingwater van Frank Lloyd Wright, laten ze je hun nieuwste collecties zien en ben je welkom voor een hapje en drankje.

Nieuwste interieurtrends

Is Parijs te ver weg of wil je meteen zien wat Versmissen je kan bieden? Bezoek dan hun 15.000 m2 grote showroom vlakbij Eindhoven met onder meer tafels, stoelen, banken, fauteuils, kasten, bureaus, verlichting, vloerkleden, sierkussens, spiegels, vazen, potten en andere decoratie. Professionals uit de woon- en interieurbranche zijn hier van harte welkom.

Let wel: Versmissen is een groothandel (BtoB only) en verkoopt niet direct aan consumenten.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten