Persoonlijke cadeaus voor huis en tuin
Woonaccessoires

Persoonlijke cadeaus voor huis en tuin

Iedereen heeft een plekje nodig dat helemaal voor jezelf is. Een plekje waar je je helemaal thuis voelt. Waar je jezelf terug kan trekken, opladen, feest kan vieren en kan uithuilen als dat nodig is. Dan is het fijn als je ook echt kan zeggen dat je een thuis hebt, niet slechts een woonruimte. Dit klinkt heel simpel, maar zo makkelijk is het echt nog niet.

Waarom niet? Omdat een thuis creëren vrij moeilijk is. Gelukkig is dat geen ramp. Er zijn een aantal manieren waarop je dit zelf kunt doen. Het is nog leuker om iemand een handje te helpen. Met de cadeaus uit deze tekst help jij om van iemands huis zijn of haar thuis te maken!

Beeldje in huis

Elk huis kan wel een beetje kunst gebruiken. Nee, het hoeft geen Mona Lisa of Picasso te zijn maar het mag wel mooi zijn! Dat klinkt vrij logisch, toch? Dat dachten we al! Maar hoe krijg je dat dan in hemelsnaam voor elkaar? Dat gaan we je vertellen. Door je eens te verdiepen in de beeldjes die er beschikbaar zijn in de vorm van relatiegeschenken. Of dit nu voor een collega, een vriend(in) of een familielid is; je zit hier altijd goed mee. Je kunt dit personaliseren naar wens door een persoonlijke boodschap toe te voegen en je kunt dit doen zoals je wil en wanneer je wil. Online, heel gemakkelijk, snel en goedkoop. Op deze manier maak je een blijvende indruk bij de ontvanger en geef je iets wat hij of zij in huis kan geven en persoonlijkheid geeft. Kijk hier eens naar als het je wat lijkt.

Tuinbeeld

Ook voor de tuin is er genoeg aan opties, bijvoorbeeld in de vorm van tuinbeelden. Deze optie is wellicht wat kostbaarder, maar dan heb je ook wat. Nog steeds is deze optie relatief goedkoop, gezien de impact die het heeft. Je maakt hier echt een statement mee en de ontvanger krijgt zo met slechts één object een unieke tuin. Dit kan een standaardbeeld zijn, maar je kunt iets ook helemaal naar wens personaliseren in samenwerking met een kunstenaar.

Fotocollage

Als je een persoonlijk, zelfgemaakt en goedkoop cadeau wil dan ben je hier ook aan het juiste adres. Hoe je dit doet? Kijk eens naar alle leuke foto’s die jij en de ontvanger samen hebben. Je gaat deze foto’s allemaal bundelen in een collage. Je moet dan, afhankelijk van de locatie waar de collage volgens jou gaat hangen, een omlijsting kiezen. Voor de tuin zul je dit bijvoorbeeld moeten plastificeren, voor binnenshuis is dat niet nodig. Let wel op aan wie je dit geeft, niet iedereen zal dit kunnen waarderen.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten