Boxsprings

Wilt u graag een nieuw bed kopen, waarvan u er van verzekerd bent dat het goed aansluit op uw eisen en wensen en tevens een mooi strak design heeft? Dan is een boxspring kopen een goede keus! Met een kwalitatieve boxspring bent u verzekerd van een gezonde basis voor een goede nachtrust.

boxspring

Een boxspring zou eigenlijk een boxspring-combinatie moeten heten. De boxspring is namelijk de bedbodem, die bestaat uit een grote doos/ kist op pootjes gevuld met springveren. Bij een tweepersoonsbed worden twee aparte onderstellen gebruikt die eventueel aan elkaar gekoppeld worden. Op deze bedbodem kunt u echter nog niet slapen, daarvoor heeft men nog een matras en eventueel een topmatras nodig. Het matras dat op de boxspring bedbodem komt kunt u vervolgens zelf naar eigen voorkeur kiezen zoals een pocketvering, traagschuim, comfortschuim of latex matras. Voor tweepersoonsbedden wordt vaak een tweepersoons topmatras gebruikt om ervoor te zorgen dat er geen scheidslijn tussen de twee matrassen wordt gevormd.

De meeste boxsprings worden geleverd met een hoofdbord, welke vaak met dezelfde stof worden gestoffeerd als het onderstel. Boxsprings kunnen in vele verschillende kleuren worden geleverd, daarnaast zijn er ook mogelijkheden om een boxspring geheel op maat te laten maken.

Boxsprings hebben de afgelopen jaren enorm veel populariteit verkregen. Ze worden door veel mensen geassocieerd met luxe en comfort. De luxe komt uit de tijd dat mensen eigenlijk gewend waren om alleen in hotels in boxsprings te slapen, en het comfort komt veelal door het slaapcomfort van een goed matras en een goede ondersteuning, maar zeker de hoge instap is voor veel mensen een pluspunt.

http://www.altijdgoedslapen.nl/boxsprings

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten