8x woonkamer inspiratie

Op zoek naar voor de woonkamer inspiratie? Je vindt hier 8 ideeën voor het inrichten van je huiskamer. Kijk lekker door de afbeeldingen heen en misschien kom je hét idee tegen dat precies past bij jouw interieur!

Witte woonkamer inspiratie

We beginnen met wat inspiratie voor de witte woonkamer. Wist je dat een helemaal wit interieur super hip is? Het klinkt misschien saai maar met leuke accessoires kan het super mooi en stijlvol zijn!

witte woonkamer

De moderne kamer

Een moderne kamer kan heel mooi en sfeervol zijn. Je denkt bij modern al snel aan een lege, saaie en strakke kamer met veel hoogglans meubels. En hoewel strakke meubels in een modern interieur de boventoon voeren hoeft een moderne kamer alles behalve saai en kil te zijn. Met de juiste accessoires kan een moderne kamer juist heel gezellig zijn!

moderne woonkamer

De landelijke woonkamer

Een landelijke woonkamer is knus en gezellig. Met veel natuurlijke tinten en materialen. Een heerlijke grote bank mag niet in een landelijk interieur ontbreken. En met wat leuke vintage accessoires en meubels maak je een landelijk interieur helemaal persoonlijk en super stijlvol.

landelijke badkamer

Industriële inrichting

Een industriële woonkamer inrichting is super hip en trendy op dit moment. Woonwinkels staan vol met industriële meubels en accessoires. Houd je van een stoer en ruig interieur? Dan past de industriële woonstijl helemaal bij jou!

industriele kamer

De felgekleurde woonkamer

Een felgekleurde woonkamer kan super leuk en gezellig zijn. En wie zegt dat je je aan één kleurenpalet moet vasthouden? Het kan juist heel leuk zijn om allerlei verschillende kleuren te gebruiken. Je kunt ook twee felle kleuren uitkiezen zoals geel en blauw. Felle kleuren geven je interieur gelijk een fris en zomers gevoel. Wij bij Woonblog.eu worden in ieder geval heel blij van deze vrolijke kamers!

woonkamer inspiratie

De gezellige huiskamer

Om een huiskamer gezellig te maken hoef je je niet perse aan één woonstijl vast te houden. Meestal zijn de kamers die een beetje 'rommelig' zijn het gezelligst. Denk aan een lekker plofbank vol kussentjes en dekentjes en vensterbanken vol gezellige foto's en accessoires.

gezellige kamer

Roze in je interieur

Wist je dat roze in je interieur een heuse trend aan het worden is? En dan niet fel roze (ook al kan dat ook best leuk zijn), maar vooral poeder roze. Denk aan oudroze, pastel roze en mooie perziktinten. Een roze muur, een roze bank, een roze kleed of juist roze accessoires! Roze combineert prachtig met andere natuurlijke tinten. Denk aan wit en hout! En voor de koperfans onder ons: roze en koper kan ook een hele mooie combinatie zijn.

Wooninspiratie romantisch

Groene muur in de woonkamer

Wat dacht je van een groene muur in de woonkamer? Groen is een prachtige kleur voor in de huiskamer. Lichtgroen, donkergroen, legergroen het kan allemaal! En wist je dat groen een rustgevende kleur is voor in je interieur? Handig voor drukke kinderen en/of echtgenoten!

groene muur

Nog meer woonkamer inspiratie?

Kijk verder tussen onze artikelen of volg ons op social media voor nog meer woonkamer inspiratie!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten