6 tips om te relaxen in eigen tuin
Tuinideeën Seizoenen

6 tips om te relaxen in eigen tuin

Het is zomer! Tijd om te ontspannen en te genieten van je eigen tuin. Met een paar simpele tips en tuin ideeën helpen we je op weg naar een ultieme relaxtuin. Zo kom je helemaal tot rust in de warme(re) zomermaanden!

1. Voldoende schaduw

Is het warm? Zorg voor voldoende schaduw! Kies voor een parasol, schaduwdoek of plant een plantaan. Zo kun jij in de koele schaduw heerlijk ontspannen en bijkomen van de warmte.

2. Hangmat of hangstoel

Bij een relaxtuin hoort natuurlijk ook comfort. Een hangmat of hangstoel zijn perfect voor een dutje of om een boekje in te lezen. Ziet er gelijk ook gezellig uit!

3. Loungeset

Voor een langdurige relax sessie ga je natuurlijk voor een loungeset! Heerlijk om een boekje op te lezen, maar ook perfect om gezellig om te zitten met je gezin en/of visite. Met een loungeset van Tuinmeubelen.nl kom je gegarandeerd relaxt de zomer door!

Loungeset

4. Zwembad

Is het heet? Dan heb je verkoeling nodig! Natuurlijk kan dat ook met waterpistolen, waterballonnen of de sproeier, maar wat is er nou relaxter dan een zwembad in de tuin? Daarvoor hoef je niet eens perse met de graafmachine aan de slag. Er zijn tegenwoordig ook prima opblaasbare zwembaden te verkrijgen!

5. Een mooie & rustgevende omgeving

Om te kunnen relaxen heb je natuurlijk ook een mooie en rustgevende omgeving nodig! Zorg voor een opgeruimde tuin, zodat je je in ieder geval niet aan onkruid en rommel kunt storen. Daarnaast is het natuurlijk extra gezellig als je kunt genieten van mooie bloemen en planten en gezellige lampjes en/of kaarsjes.

6. Lekkere hapjes en drankjes

Bij een lounge sessie horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes! Organiseer een picknick in eigen tuin of steek de barbecue aan. Natuurlijk mogen lekkere drankjes niet ontbreken. Maak een lekkere kan met fruitwater of maak een lekkere cocktail. Zorg er voor dat alles binnen handbereik staat en geniet van de zomer!

Relaxtuin

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten