5 items voor een stijlvol thuiskantoor
Studeerkamer inspiratie Wooninspiratie

5 items voor een stijlvol thuiskantoor

Een thuiskantoor of werkplek thuis is prettig, maar niet altijd de meest ideale plek om te werken. Wij geven je 5 tips om je werkplek in huis om te toveren tot een volwaardige home office.

Functionals Lloyd tafel

Functionals is een relatief jong merk dat veel eigentijdse, innovatieve ontwerpers in dienst heeft. De Lloyd tafel van Functionals is een stijlvolle tafel die past in een industrieel of modern interieur en is dankzij de verschillende formaten ideaal voor elk thuiskantoor. Je kunt voor een vierkante variant gaan als je een klein kamertje of hoekje hebt om te werken, maar je kan ook voor een groot werkblad kiezen zodat je lekker veel werkruimte hebt.

De rechthoekige tafel is namelijk te verkrijgen in een breedte van 230 cm of 280 cm. Een leuke bijkomstigheid van de Lloyd tafel is dat Lloyd een volledige lijn heeft met bijpassende meubels, zoals stoelen en lampen. Zo kan jij je thuiskantoor helemaal in Functionals stijl inrichten.

Tafel

Biegert & Funk Klok

Het Duitse design duo Biegert & Funk hebben met hun unieke klok meerdere design awards gewonnen. Naast de Red Dot Award, de IF Design Awards en nog vele andere prijzen, zijn zij ook meerdere malen genomineerd met de QlockTwo klok. Het bijzondere aan deze klok is dat je hier de tijd op leest, zoals je het zou zeggen. De klok geeft letterlijk aan: ‘Het is half acht’. De klok is verkrijgbaar in 3 formaten, waaronder een tafelklok. Dit is echt een musthave voor je kantoor of werkplek. En hij raakt nooit uit de mode, want de frontjes kan je gewoon vervangen in een andere kleur of stijl.

Bend Sculptural shelf van Montana

Montana is een merk dat internationaal bekend is vanwege hun kasten en opbergsystemen. Naast standaard producten, produceren zij ook volledige kastenwanden op maat. Maar ook voor een home office heeft Montana speelse ontwerpen en functionele meubels waarin je al je spullen een plekje kunt geven. De Bend Sculptural Shelf is één van de bekendste Montana kasten.

Montana kast

Wästberg multifunctionele lamp

De Wästberg multifunctionele lamp is niet alleen een gave designer lamp, hij is ook nog eens heel praktisch. Bij deze lamp zijn namelijk 3 USB-poorten in de voet verwerkt. Zo kan jij je tablet of telefoon gewoon op het bureau laten liggen terwijl deze oplaadt. Deze lamp is ook dimbaar en je kan de kop gemakkelijk van richting veranderen. Deze lamp is te verkrijgen in vier afmetingen en je kunt deze met een ronde of vierkante voet bestellen. Het is ook mogelijk om deze lamp direct in je tafelblad te verwerken, ideaal als jij van strak design houdt.

Multifunctionele lamp

Magis bureaustoel

Een bureaustoel is meestal niet het mooiste meubilair in je woning, maar als jij je kantoor thuis hebt is een mooie stoel wel gewenst. De bureaustoelen van Magis zijn daarom ideaal voor thuis. De bureaustoel is ontworpen door Marcel Wanders en heeft een eenvoudig maar ergonomisch design. Daarnaast zijn de Magis bureaustoelen verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en onderstellen. Of jij je werkplek nu op zolder of in de woonkamer hebt, de Magis bureaustoel past in elk interieur.

Bureaustoel

Op zoek naar meer wooninspiratie?

Ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Op Woonblog vind je een heleboel wooninspiratie voor je interieur.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten