4x de leukste bijzettafeltjes voor jouw woonkamer!
Wonen Woonkamer inspiratie Wooninspiratie Woonideeën

4x de leukste bijzettafeltjes voor jouw woonkamer!

Op zoek naar leuke bijzettafeltjes voor in jouw woonkamer? Waar iedereen vroeger een salontafel had, zien we nu steeds vaker verschillende bijzettafeltjes die met elkaar gecombineerd worden. Afhankelijk van de interieurstijl die je hebt in huis, is het mooi om slechts een of meerdere bijzettafeltjes te gebruiken. In een modern interieur, waar rust en eenvoud de overhand neemt, is een enkele salontafel altijd mooi. Er zijn talloze soorten bijzettafeltjes voor jouw woonkamer te vinden, waardoor de zoektocht naar het perfecte tafeltje best lastig kan zijn. Daarom hebben wij een aantal verschillende en meest voorkomende salon- en bijzettafeltjes voor jou op een rijtje gezet! Lees snel verder.

Een salontafel in de woonkamer

Een mooie salontafel bij de bank kleedt de ruimte mooi aan. Het maakt het geheel net iets meer af, en buiten dat een bijzettafel mooi is in de woonkamer, is het super handig. Waar zet je anders je glas met drinken neer, terwijl je op de bank zit? Tegenwoordig dient de salontafel ook als plek waar je mooie home decoratie op kunt neerzetten. Bijvoorbeeld een aantal mooie woonaccessoires, een vaas met bloemen of een stapeltje toffe magazines.

Bijzettafeltjes voor in jouw woonkamer zijn er in oneindig veel kleuren, vormen en maten te vinden. Voor ieder wat wils. Vroeger zagen we veel glazen salontafels, die worden steeds vaker ingeruild voor stoere houten of metalen tafeltjes, met een industriële look.

salontafel in de woonkamer

Meerdere bijzettafeltjes voor jouw woonkamer!

Op zoek naar bijzettafeltjes voor jouw woonkamer? Kleed je woonkamer leuk aan met meerdere (verschillende) bijzettafeltjes. Kies en combineer kleinere bijzettafeltjes met elkaar en creëer een gezellige uitstraling in de woonkamer.

Je kunt de bijzettafeltjes bij elkaar zetten, bijvoorbeeld naast elkaar of onder en boven elkaar geschoven. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere bijzettafeltjes los van elkaar langs de bank te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan twee tafeltjes, allebei aan de uiteinden van de bank.

bijzettafeltjes voor in jouw woonkamer bijzettafeltjes voor in jouw woonkamer

Je kunt twee of meerdere dezelfde tafeltjes nemen, maar het is ook tof om verschillenden soorten af te wisselen. Zo kun je bijvoorbeeld twee dezelfde tafeltjes nemen, maar beide tafeltjes in een andere hoogte. Het is ook tof om meerdere tafeltjes in verschillende kleuren te nemen. Combineer bijvoorbeeld een houten tafel met een zwarte stalen tafel of zet gouden, zwarte en antraciete bijzettafeltjes samen.

Meer woonkamer inspiratie?

Benieuwd wat je naast de leukste bijzettafeltjes voor jouw woonkamer nog meer kunt doen om te ruimte sfeervol en gezellig te maken? Doe dan woonkamer inspiratie op bij Woonblog. Je leest hier alles over de laatste woontrends, verrassende woonideeën en nog een heleboel meer inspiratie voor je interieur.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten