4x Inspiratie voor een laminaat vloer
Interieur Wonen

4x Inspiratie voor een laminaat vloer

Een laminaatvloer is een veelzijdige en betaalbare keuze voor elk huis. Met zijn duurzaamheid, gemakkelijke installatie en brede assortiment aan stijlen, is laminaat een populaire optie. Benieuwd welk type laminaat het beste in jouw interieur past? Lees snel verder en kom erachter!

1. Houtlook laminaat

Ben je op zoek naar een natuurlijke en warme uitstraling? Dan is houtlook laminaat misschien wel iets voor jou! Deze vloer is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals eiken, beuken of walnoot, en biedt de schoonheid van echt hout gecombineerd met de betaalbaarheid van laminaat. Creëer een gezellige en sfeervolle sfeer met houtlook laminaat. 

Ben jij op zoek naar houtlook laminaat dat bijna niet te onderscheiden is van echt hout? Bekijk dan eens het laminaat van Carpetright. Hier vind je enorm veel opties en leuke aanbiedingen. 

2. Visgraat laminaat

De visgraat look is tegenwoordig niet meer weg te denken. Wist je dat deze populaire vloer ook in laminaat te krijgen is? Zo heb je toch de mooie uitstraling van een visgraatvloer, maar kun je relatief makkelijk je vloer leggen én dat stukken voordeliger. De visgraatvloer past vooral goed in een industrieel interieur, maar deze vloer is zo veelzijdig dat je deze uiteraard ook met andere stijlen kunt combineren. 

Combi tip: combineer visgraat met zwarte stalen details in je interieur. Dit geeft een hele toffe, stoere look.

3. Walvisgraat laminaat

De visgraatvloer kende je waarschijnlijk al wel, maar ben je ook bekend met haar minder bekende zusje: de walvisgraatvloer? Bij een walvisgraatvloer worden de planken in een bredere en meer gedurfde vorm gelegd, waardoor een opvallend patroon ontstaat. 

Wil je wat anders dan een visgraatvloer? Dan is de walvisgraatvloer een goede optie: deze geeft een eigentijdse twist aan het klassieke visgraatpatroon en creëert een unieke uitstraling.

4. Betonlook laminaat

Betonlook laminaatvloeren zijn ideaal voor liefhebbers van een industriële, moderne uitstraling. Deze vloeren bootsen de ruwe en minimalistische uitstraling van beton na, maar met de voordelen van laminaat, zoals betaalbaarheid en onderhoudsgemak. Betonlook laminaat is verkrijgbaar in verschillende tinten grijs en kan gecombineerd worden met andere materialen zoals hout of metaal om een stijlvol contrast te creëren.

Betonlook tegels zijn ook een populaire optie. Benieuwd wat de voordelen zijn? Bekijk dan eens dit artikel wat we hier al eens eerder over schreven: Betonlook tegels: tijdloze uitstraling.

Meer wooninspiratie?

Heb je de keuze voor een nieuwe vloer gemaakt? Wat fijn! Dan kan het echte werk beginnen: het uitzoeken van het juiste soort laminaat en het leggen ervan. Ben je benieuwd hoe je jouw nieuwe vloer het beste kunt combineren met de rest van jouw interieur? Lees dan eens een van onze andere blogs hierover en doe volop woonideeën op!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten