10x inspiratie voor het versieren van paastakken
Wooninspiratie Pasen

10x inspiratie voor het versieren van paastakken

Op zoek naar inspiratie voor de paastak versiering? We hebben tien verschillende paastakken voor je verzameld, voor ieder interieur zit er wel een leuke bij! Of je nou van landelijk of Scandinavisch houdt. Je vindt hier inspiratie voor verschillende soorten takken met allerlei soorten paasdecoratie.

1. Grijs met wit

Deze neutrale tak met grijze en witte versieringen past in bijna ieder interieur!

2. Geometrische paastak

Houd je van kleur en geometrische vormen? Dan is deze paastak versiering echt wat voor jou! Ga in de winkel op zoek naar leuke geometrische versieringen. Past perfect in een Scandinavisch interieur!

paastak geometrisch

3. Zwart, wit & goud

Wil jij een paastak die luxe uitstraalt? Ga dan voor de kleurencombinatie zwart, wit en goud!

4. Paastak met blauwe druifjes

Op zoek naar een origineel idee? Deze paastak met ganzeneieren gevuld met blauwe druifjes is er een! Prachtig, natuurlijk en ook nog eens heel feestelijk.

5. Vrolijke vogeltjes

Ga jij voor klassieke paasversieringen in pastelkleurtjes? Knutsel samen met je kids deze vrolijke vogeltjes voor een vrolijke paastak!

6. Bloesem met roze, wit en grijs

Deze prachtige bloesemtakken met versieringen in roze, wit en grijs straalt liefde en lente uit. Een prachtige romantische versiering voor Pasen!

7. Witte paastak

Ben jij fan van een Scandinavisch interieur? Dan is deze paastak met witte versieringen echt iets voor jou!

8. Kleurrijke paastak

Ben jij niet bang voor een beetje kleur? Versier dan je paastak met kleurrijke versieringen en haal de gezelligheid in huis!

9. Zwart en wit

Wil jij een super stijlvolle paastak? Houd de versieringen neutraal en ga enkel voor zwart en wit.

10. Natuurlijke nestjes

Nog zo'n creatief idee! Maak van eieren een soort nestjes voor in je paastak. Perfect wanneer je van natuurlijke decoraties houdt!

Meer inspiratie voor paastakken?

Meer inspiratie opdoen voor het versieren van paastakken? Neem eens een kijkje in onze andere paas-artikelen zoals Paastakken versieren: we geven de leukste inspiratie!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten