Top 5 tuin essentials die onmisbaar zijn deze zomer!
Wooninspiratie

Top 5 tuin essentials die onmisbaar zijn deze zomer!

De planten en bomen worden weer groen, het is weer langer licht buiten en ook de temperaturen stijgen langzaam. Het is tijd om de tuin zomerklaar te maken! Wat is een tuin zonder gezellige inrichting? We geven je de top 5 tuin essentials die onmisbaar zijn deze zomer!

1. Een loungeset

Een loungeset mag niet ontbreken in jouw tuin deze zomer. Kun je het je al voorstellen? Heerlijk genietend van de zon met een verfrissend drankje, liggend in je loungeset? Hier kun je heerlijke zomeravonden doorbrengen met familie en vrienden. Kies voor een loungeset die lekker zit en start met relaxen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Intratuin Leidsche Rijn (@intratuinleidscherijn) op 7 Apr 2019 om 3:28 (PDT)

2. Terrasoverkapping of parasol

Een terrasoverkapping is onmisbaar tijdens lange zomeravonden in de tuin. Met een terrasoverkapping zorg je ervoor dat je ook buiten kan blijven relaxen als het afkoelt of als er een plotselinge bui over je huis trekt. Een overkapping zorgt voor de perfecte beschutting. Een terrasoverkapping beschermt je ook tegen de felle zon. Je kunt heerlijk in de schaduw zitten maar toch genieten van de zon. Het nadeel van een overkapping is dat het een behoorlijke investering is. Heb je dit er niet voor over? Kies dan voor een grote parasol. Ook dan kun je heerlijk in de schaduw zitten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tiziana • I n t e r i o r (@casalavanda4) op 8 Apr 2019 om 11:05 (PDT)

3. Warmte in de tuin!

Met een vuurkorf, tuinhaard of heater zit je er heerlijk warm bij deze zomer. Daarnaast geeft het ontzettend veel sfeer. In combinatie met een overkapping ben jij deze zomer alleen nog maar in de tuin te vinden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Emmelien Drieman-Hoevelaken (@passie_voor_wonen) op 24 Jan 2018 om 8:32 (PST)

4. Barbecue

Wat is een tuinfeestje zonder een goede barbecue? Een barbecue is onmisbaar in jouw tuin. Tegenwoordig zijn barbecues niet alleen praktisch, maar ze zijn vaak ook echt een aanvulling op het tuininterieur!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jason Ellis ?? (@east_coast_griller_guy) op 7 Apr 2019 om 1:27 (PDT)

5. Tuinverlichting

Tuinverlichting geeft je tuin een hele andere dimensie. Of je nu een grote of kleine tuin hebt!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door in-lite outdoor lighting ? (@inlitenl) op 15 Mrt 2019 om 9:27 (PDT)

Meer tuinideeën?

Ben je op zoek naar meer tuinideeën? Bekijk deze artikelen eens: Tuinideeën: 4x inspiratie voor jouw zomerse tuin, 6x tuin ideeën: maak jouw tuin zomerproof en Tuin ideeën: de loungeset.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten