De winterdagen komen eraan: creëer een sfeervolle slaapkamer!
Wonen Slaapkamer ideeën Wooninspiratie Woonideeën

De winterdagen komen eraan: creëer een sfeervolle slaapkamer!

Wil jij ook een sfeervolle slaapkamer tijdens de koude dagen? Creëer een gezellige slaapkamer en kom helemaal tot rust. De inrichting van een slaapkamer is belangrijk. Kies voor sfeervolle slaapkamer elementen om een rustgevende en warme uitstraling te creëren. We brengen tenslotte 1/3 van ons leven door in de slaapkamer! Lees hier hoe jij jouw slaapkamer helemaal winterproof kunt maken!

De basis voor iedere sfeervolle slaapkamer

De kleurkeuze voor de muren is erg belangrijk voor een sfeervolle slaapkamer. Warme kleuren stralen veel rust uit, en dat is precies wat je nodig hebt tijdens de winterdagen! Kies voor een donkergrijze, blauwe, groene of juist okergele kleur voor op de muur. Dit zijn de kleuren voor het najaar! Wil jij iets bijzonders voor in jouw slaapkamer? Bekleed de hele muur! Kies een gave print en behang hier een hele wand mee. Ga voor bloemetjes behang of kies juist voor allerlei patroontjes door elkaar. Maak het zo gek als je zelf wilt! Dit is tenslotte ook dé woontrend van 2019!

Sfeervolle slaapkamer Sfeervolle slaapkamer

Zorg dat je er lekker bij ligt tijdens de koude dagen!

Het is grijs en grauw buiten, hoe lekker is het om dan in bed te liggen? Maak jouw slaapkamer zo comfortabel mogelijk en kom helemaal tot rust. Een warm dekbed is een must in de winter. Kies een donzen dekbed, deze zijn licht en houden enorm veel warmte vast! Je kunt een heerlijk Donzen dekbed kopen bij Whitecloudz.nl.

Leg een groot wollen kleed over je bed heen, dit is erg decoratief en straalt veel warmte uit. Leg je bed daarnaast vol met kussens! Groot of klein, blauw of roze, het maakt niet uit. Want het ligt heerlijk. Maak van jouw slaapkamer een ultieme relaxplek!

Sfeervolle slaapkamer Sfeervolle slaapkamer

De leukste slaapkamer ideeën: decoratie it is!

Laat jouw slaapkamer ideeën de vrije loop: maak gebruik van decoraties! Maak een schaal met kaarsen. Kies kaarsen uit hetzelfde kleurpalet en zet er een geurkaars tussen. Dit ruikt heerlijk! Het licht van de kaarsen symboliseert liefde, licht en warmte. Dit is dus perfect voor in de slaapkamer deze winter!

Zet planten neer in de kamer. Natuurlijke elementen in een slaapkamer zijn goed voor de rust. Daarnaast zijn planten erg gezond voor je, ze zorgen voor een goede nachtrust en werken stress verminderend. Naast de functionele functie zijn kamerplanten ook super trendy en decoratief!

Wil je jouw slaapkamer echt helemaal afmaken tijdens de winterdagen? Hang boven je bed een rits met kerstverlichting op. Dit ziet er toch super gezellig uit? En dit behoort zeker tot een van de leukste slaapkamer ideeën voor de winter! Zo kom jij de koude dagen goed door in jouw sfeervolle slaapkamer!

Sfeervolle slaapkamer

Meer slaapkamer ideeën?

Kijk eens tussen onze slaapkamer ideeën! Lees bijvoorbeeld het artikel over inspirerende ideeën voor een luxe slaapkamer. Of doe inspiratie op voor slaapkamer decoratie!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten