Maakt behang zijn comeback in 2015?
Wonen Woontrends Wooninspiratie Inrichting

Maakt behang zijn comeback in 2015?

Kijk eens naar je muur. Grote kans dat je tegen een glad gestucte muur kijkt. Mooi wit of in een natuurlijke kleur. Heel strak en modern, maar ook een klein beetje saai. Toch? Wel eens gedacht aan behang? Wat dacht je van flora en fauna printjes, grafische lijnen, een marmer- of houtlook? Behang gaat in 2015 een comeback maken!

Met het juiste behang waan je je op vakantie

Ben je graag buiten? Haal het groen van de planten dan naar binnen. Met een botanische tuin behang of een behang met vrolijke vogeltjes. Je kunt uren kijken naar een druk geprint behang. Te druk voor jouw smaak? Dan is een behang met hout print of stenen meer iets voor jou. Houd je het graag net wat neutraler op de muur, maar wil je het interieur wel aankleden, dan kies je voor een structuurbehang met een subtiel grafisch patroon: uitermate geschikt voor trendsetters met een modern interieur toe zijn aan wat kleur. Creëer een sfeervolle setting voor je meubelen zodat ze helemaal tot hun recht komen. Behang geeft je de mogelijkheid illusies te creëren, om de indruk te wekken van iets wat er niet is: meer ruimte of warmte, en om zo meer karakter aan de kamer te geven.

Kluskleren aan, behangtafel uitklappen en plakken maar!

Gauw naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt of eerst wat inspiratie opdoen op internet. Kijk maar eens op Pinterest. Zoek naar mooi behang en ga plakken. Heb je nog nooit behangen? Oefen dan eerst op een plaats die achter een kast valt. ;) Succes en veel plezier!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten