Kinderkamer ideeën

In deze blog vind je een heleboel kinderkamer ideeën! Verwacht je gezinsuitbreiding? Komt er binnenkort een kleine meid of jongen bij en ben je nog niet toe gekomen aan het inrichten van de kinderkamer? Doe dan hier alvast ideeën op. Wie zegt dat je niet stijlvol kunt wonen met kinderen? Onzin zeggen wij! Laat je interieur niet lijden onder rondslingerende speelgoedauto's en barbiepoppen. Zorg voor een mooi opberg-meubel, bijvoorbeeld een mooie rieten mand of grote koffer (lees: schatkist). Opgeruimd staat netjes.

Geef je muren kleur

Kinderen houden van gezellige, warme, drukke kleuren. Schilder een van de muren van de kinderkamer in een andere kleur. Denk verder dan fuchsia roze... wat dacht je van pastel groen? Neutraal voor als het geslacht van je baby een verrassing moet blijven. Je kunt er ook voor kiezen een van de muren of de deur te beschilderen met krijt verf. Is het regenachtig weer? Dan hoeven je kids niet buiten te stoepkrijten maar kunnen ze aan de gang in hun eigen kamertje. Met gekleurde krijtjes wordt de kamer vanzelf een vrolijke boel.

Geef ze een mobieltje

Baby's vinden het vaak leuk te kijken naar een mobiel. Nee, geen smartphone! We hebben het over zo'n mobiel voor boven een wiegje. Die kun je kopen, maar je kunt er ook gemakkelijk zelf een maken. Heb je al kinderen? Maak de mobiel dan samen. Er zijn ook mobiels te koop met muziekjes er in. Zo zal je baby heerlijk slapen in de babykamer.

Aan de slag met de kinderkamer

Of je nu een regenboog kinderkamer wilt of een strakke retro kinderkamer. Je moet op tijd aan de slag . Voor je het weet is die kleine er. Richt je huis zo in dat 'ie kinder-proof is. Denk aan stopcontacten, giftige schoonmaakmiddelen hoog wegzetten en scherpe objecten afschermen. Geef je kindje een veilig en mooi plekje om op te groeien en je zult elke dag een vrolijke baby zien.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten